DNES FIKCE

(stálo na tabuli u řeznictví křídou, mírně hranatým rukopisem – takže stačila jedna jediná strategicky steklá kapka.)

vepřová krkovice s kostí 89,-

Což mu hned připomnělo mrazáky plné zasmrádlých jihoamerických prezidentů, které tím pádem již není možné balzamovat, aby mohli mauzoleostrašit na věčné časy, jako se to daří jiným, pohotovějším mrtvolám. Et item cení Macurův Šťastný věk tím více, čím mladistvější se znovu zdá odkaz čtyřicetiletého Ghůlia Fučíka, čím rovnější lidu – a proto vysoce nad ním čnící – se znovu zdá génius Klementa Gottwalda, čím imanentněji konečné vítězství nad kapitalismem, jehož lid dosáhl revolucí, nabádá tento k tím neutuchajícnějšímu boji proti témuž. Svěcené kočičky, jež z nosu vykutal, kdo sto roků v šachtě křečových žil.
Volně (ta krkovička s kostí za to může, asi, nebo jeden vrávorající specimen dnes zřen) se asociují i všechny otevřené zlomeniny dolních končetin dam, any kdy vypluly na rozbouřené hladiny chodníků v lodičkách s klatě nízkým ponorem, nevědomy hrůz nesmírného betonceánu, v snaze ulovit nějakého toho kytovce. Volně se asociují (skrz to kytovčí sádlo, a asi i skrz olbřímí penilní kosti, protože bez výztuže si lze některé druhy permanentně ztopořeného gigakretenismu těžko představit) vepřové dršťky wannabe-rapperů, co když se jim kritici smějou, tak je v kapse prachy hřejou, jednou si je všechny zaplatí (pokud na autorským muzikálu nespláchnou volepíčokrávodokanálu patnáct mega (megamegamega) patnáctvolemega (megamegamega), a neprodělaj boty). Nebo papežové (že by přes stýky argentýnských býků?), kteří jako by utekli z Chilského nokturna. Volně se…
… ach, lbi má, konzervo krevní tučnice. Krevní tuc-tucnice. Crewní… ne, už dost.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s