Tempus funghit

a vůbec.
„Ty smrdihubko!“ (na psa, mazlivě)

Jan Trocna z Žižkova a jeho věrný druh Sancho Discrepanza

Přitulen k ústřednímu topení zírá do polousvětla.

Početní příklad pro elektorát SZ: starej hajzl to pustil vždycky všecko, ale netek. Tomu novýmu se dá říct, jestli jen trochu, nebo total-splach, ale protejká furt.

Šedesát a stále klesá… žer, blbečku!

Malé výročí (i nezmínit se by bylo klišé, takhle to aspoň každému nedojde)

Rostou! I na Žofíně!

Opakování matka šílenství. (o basových tónech někde za zdí)
Opakování matka hněvu. (o basových tónech někde za zdí)
Opakování matka bestiální vraždy. (o basových tónech někde za zdí)

Je hovno v plechovce umění? ANO!

Pronikavě se zlepšující bydlicí podmínky – několik dní slyšeni, leč neviděni (za plného provozu!) – jen tak dále …a ještě dvakrát víno!

Skryté vlohy pro pásovou výrobu.

Plány do budoucna? No hlavně bych chtěl… Plánuji… Rád bych… Chystám se… hm, nic mne nenapadá; snad někdy příště.

Nevíte někdo, jak zařídit, aby obyčejná zelenino-bramborovo-houbová polévka nebyla tak otravně sladká?

Vietato escrementare! (na psa, přísně)

Reklamy
Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazeno. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

14 responses to “Tempus funghit

  1. Brambory jsou lehce nasládlé tak nějak od přírody. Stejně tak mnohé druhy zeleniny. Takže buď osolit hodně, nebo sladší druhy vynechat. A ani tak si nejsem výsledkem jistá. :o/

Zanechat Odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s