já mám psy rád, ale některým pokušením nelze odolat…
Taky se vám nedaří dešifrovat tajnosnubná výrobní označení remosek (R1100 atp)? Váháte, zda se dovnitř kuře vejde rozcapené či scapené? Kapr hlavý či bezhlavý? Sekaná bez rožku či s rožkem?
Řešení je snadné: zapomeňte na nudná čísla. Je tu…
Nová řada remosek
Čivava®
Bišonek®
Buldoček®
Mops®
Kokřík®
Pitbul®
Na vyžádání katalog remosek pro stravovací zařízení (Mastiff®, Doga®…)
Při pojmenovávání remosek nebyl upečen žádný pes.
Tipuju tu naši kolejní na bišonka..
Kdybys chtěl podpořit mým podpisem petici za přejmenování, tak klidně. Já tě pak na oplátku poprosím o podepsání petice za přejmenování „vlasových nudlí“ a „chlupatých knedlíků“.Je možné nejíst něco, co se mi ekluje jen svým pojmenováním?
Ofelie, jo, to bude Bišonek :)Báro, a co srstky?
Srstkytaky nic moc. Tam je ta srst i vidět! Ale pozřu, na rozdíl od chlupatých knedlíků :-).
Chlupatý angrešt mám tak rád, je to můj meruzalkovitý kamarád…
A co takové štramberské uši? Bez srsti, bez Srstky, bez chlupů… :)
Kamio, Srstkovy uši bez chlupů? Chlupy bez Srstkových uší? Srstka oholený a bez uší? Ty mě děsíš…
Štramberské ušimi nevadí, jakož i rakvičky, věnečky a bombičky.
zcr, Bárodneska jsem si vzpomněl na štramberské uši. Měli je na náměstí ve stánku. A ten chlap, co je prodával, vypadal jako Srstka. Ale spíše to byl Harpagon, soudě podle cen…
Kamio,já je vidívám při kdejaké akci, ale asi jsem je nikdy v životě nejedla… možná mi dal někdy někdo kousnout, protože chuť si umím vybavit, ale to je vše.A mluvím o uších Štramberských, aby bylo jasno, zcr!
Báro,mají takovou perníkovou chuť.. moc sladké nejím, tyhle občas jednou za půl roku ano:)